יום שלישי, 18 באפריל 2017

סלט קוסקוס ואפונה

בימים האחרונים בפינטרסט אני רואה המון מתכונים לסלטים.
אצלנו בבית אוהבים מאוד סלטים (האיש ואני) אז החלטתי הבוקר לאתגר את עצמי ואת המתכון שראיתי הבוקר החלטתי להכין...
סלט קוקוס ואפונה
חומרים
1 שקית אפונה קפואה
1 בצל אדום חתוך לרצועות
80 גרם אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס דבש
גבינה בולגרית בקוביות
1 שקית קוסקוס מלא
בזיליקום
אבקת שום
מלח
פלפל שחור
ההכנה:
לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף את האפונה המופשרת והוסיף מעט מים ולערבב עד שהאפונה מתרככת, מוסיפים תבלינים ודבש
מכבים את האש
בסיר נפרד מכינים את הקוסקוס
לפי הוראות בגב השקית עם מעט מלח ופלפל שחור.
כשמוכן לערבב עם הבצל והאפונה.
בקערה שמים בזיליקום קצוץ (מכיוון שהבזיליקום דומיננטי שימו קצת ואם צריך עוד תוסיפו), אגוזי מלך קצוצים, וגבינה בולגרית כחצי קופסה.
בקערה גדולה שמים  את הקוסקוס והאפונה, מוסיפים את התוספות ומתבלים לפי הטעם.
בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה